Cultural exchange is a big part of the fieldschool that involves both English and Dutch students. And of course, food and liquids are at the basis of it all....



HOW TO MAKE A (NEAR) PERFECT POT OF TEA



1. Heat water in the kettle on the stove. Bring water just to the boil. Do not let the water continue to boil as it will drive off oxygen and make the tea taste flat.



2. Add a little boiling water to the clean tea pot to warm it.



3. Pour the water from step 2 into the sink.



4. Place ten tea bags in the tea pot and add boiling water until the pot is comfortably full.



5. Steep for about four minutes, stir and enjoy the lasting gratitude of your fellow archaeologists.



The British spend a great deal of time arguing over whether milk (should you require it) should be added to the cup/mug before or after tea is poured from the pot. Please feel free to discuss the matter.






Hoe maak je een (bijna) perfecte pot thee



1. Het water in de ketel op de fornuis. Breng water net aan de kook. Laat het water niet koken, want het zal zuurstof afvoeren en de theesmaak plat maken.



2. Voeg een beetje kokend water toe aan de schone theepot om het op te warmen.



3. Giet het water van stap 2 in de gootsteen.



4. Plaats 10 theezakjes in de theepot en voeg kokend water toe tot de pot comfortabel is.



5. Stap ongeveer vier minuten, roer en geniet van de blijvende dankbaarheid van je mede-archeologen.



De Britten besteden veel tijd aan de vraag of melk (moet u het nodig hebben) aan de kop/mok toegevoegd worden voordat of na de thee uit de pot wordt gegoten. Voel je vrij om de kwestie te bespreken.



By order of the management June 2018/Op bevel van het management juni 2018

~By P.G. Hoare; pictures by Jordan Mansfield

 



Comments

Popular Posts